Network Menu

Coffee morning hos Ann i Vence den 21 september

Ja, så var det då dags för höstens första SWEA aktivitet…och som vanligt  var det Coffee morning hos Ann i Vence. I år sattes ett nytt rekord i antalet Sweor som ville träffas…vi blev 45 Sweor som tog sig ända upp till Anns vackra hus. Och för er som inte har varit där så är vägen dit upp inte den allra enklaste att köra…brant och kurvig är den och många blev tack och lov skjutsade upp av snälla makar. Trångt blev det också när bilarna sedan skulle ner för backarna.

IMG_2001Väl upp hos Ann väntade ett mycket inbjudande frukostbuffé med diverse godsaker. Johanna hälsade alla välkomna och informearde bl a om att svenska skolföreningen söker någon person som är intresserad av att sitta i styrelsen. Om någon känner  intresse av detta så kan man ta kontakt med skolföreningen. SWEA Rivieran kommer att arrangera Regionmöte nästa år och det behövs hjälp med diverse aktiviteter så Johanna uppmanade  samtliga Sweor anmäla sitt intresse av att hjälpa till.

Sen var det dags att köa framför frukostbuffén som avnjöts ute på terrassen i härlig september sol. Mycket skratt och glada tillrop blev det som vanligt när Sweor möts efter ett sommaruppehåll.

 

Tack Ann för att vi får komma hem till dig och starta säsongen!

Ja, nu är vi på gång igen med nya trevliga och spännande SWEA aktiviteter!

Se alla bilderna här>>

 

Text och bilder: Lena Nilsson