Network Menu

Coffee morning den 22 september

IMG_0523

Säsongens första SWEA aktivitet inleddes med den traditionsenliga Coffee Morning hos Ann i Vence. 45 Sweor samlades och som vanligt mycket prat och kindpussandes innan vi kunde sätta oss till bords ute på terrassen som badade i skön Septembersol. Som vanligt ett mycket gott och näringsrikt frukostbuffé stod uppdukat i Anns kök och alla försåg vi oss med stor aptit.

 

Vice ordförande Johanna Tunhammar hälsade oss alla välkomna och speciellt till de nya Sweor som har tillkommit under året. Vi är nu 200 medlemmar varav 8 är sk Portomedlemmar. För att hedra de två Sweor  (Gunilla Bardanzellu och  Irena Gellerstedt)  som under sommaren har lämnat oss, tändes 2 ljus och en tyst minut hölls.

Johanna informerade även om kommande program och uppmanade alla Sweor att gå in på vår hemsida åtminstone en gång per vecka för att ta del av nyheter som läggs upp. Vi har bl a en rubrik som heter Nyheter och där kan man dels ta del av en Anslagstavla där det är upp till varje Swea att sätta upp en annons av något slag. Vidare så finns även en Tipssida där vi tipsar om olika aktiviteter som  sker i vårt närområde.

Nästa talare var Solveig Staffas som informerade om Villa Ingeborg och möjligheten att köpa litografier av Lennart Jirlows tavla till förmån för det nya kapellet som skall byggas på Villa Ingeborg.

Slutligen kom Tina Arnesson till orda och pratade bl a om den nybildade gruppen SWEA Stöd som vi ska  presentera lite närmare vid ett senare tillfälle.

Efter cirka två timmar var det så dags att skingras och många av oss träffas snart igen på den årliga kräftskivan den 25 september.

 

Text och bilder: Lena Nilsson

 

Se här alla bilderna>>