Network Menu

Ordförande har ordet

 

Johanna2

Hej alla Riviera-Sweor!

Förmodar att de flesta av er nu är tillbaka på Rivieran efter sommarvistelsen i Sverige eller i andra delar av världen. Vissa av har också tillbringat sommaren här nere. Inte helt fel när vi i Sverige haft den kallaste sommaren i mannaminne – eller ska vi kanske säga kvinnominne! Tillfällena då man kunnat sitta ute och njuta av ljusa sommarkvällar har varit lätt räknade. Desto härligare att komma tillbaka hit ner!

Under september har SWEA redan hunnit med några uppskattade evenemang, särskilt då Coffee-morning hos Ann Wastenson och kräftkalas hos Alice Psilander. Vilka fester! Ni som inte redan gjort det kan gå in på hemsidan och titta på Lena Nilssons härliga bilder.

Fler roliga och intressanta saker kommer vi att anordna under hösten. Läs mer på hemsidan och anmäl er! Att vara med på våra träffar och utflykter är ett bra sätt att träffa lära känna andra Sweor!

I nästa vecka kommer jag att åka till Perth för att under några dagar vara med på världsmötet där. En reseberättelse därifrån kommer så snart jag landat på fransk mark igen!

Tills dess önskar jag er alla en riktigt härlig fortsättning på denna ljuvliga höstmånad oktober!

På återhörande,

Johanna