Network Menu

Ordförande har ordet

 

Johanna2

Jag vill inledningsvis tacka för det förtroende som ni gett mig genom att välja mig till ordförande för SWEA Rivieran det här året! Det ska bli spännade och roligt!

Jag vill också ta tillfället i akt att tacka Katarina Lodin för de tre år hon varit vår ordförande och utfört detta arbete med den äran! Stort tack även till de andra avgående styrelseledamöterna – Irene Eriksson, Elisabeth Wangel och Eva Tevell Sönne!

Vi i den nya styrelsen hoppas att vi ska kunna presentera intressanta, spännande programpunkter som kan locka er att delta!

Några inplanerade aktiviteter under mars månad är en nätverkslunch, eventuellt i kombination med en gemensam promenad, båtfärd till St Marguerite och bookswap på villa Ingeborg. Exakt information om dessa aktiviteter kommer inom kort på hemsidan, liksom vårens övriga aktiviteter. Vi kommer också löpande att skicka ut mail till var och en av er med information om kommande programpunkter.

Jag kan redan nu också flagga för att Vårmingel blir det i år också – den 3 maj – enligt ett gammalt beprövat och uppskattat koncept! SWEA-Bridgen kommer också att dra igång igen under våren.

Som ni ser finns det all anledning att ta för vana att då och då gå in och titta på hemsidan för att se vad vi erbjuder!

Vår SWEA-avdelning täcker ju ett relativt stort geografiskt område och jag är säker på att många av er känner till trevliga, intressanta utflyktsmål i ert närområde. Andra av er kanske känner någon som eller själva har något intressant att berätta och gärna gör det vid en lunch. Kontakta då mig eller någon annan i styrelsen.

Det är viktigt  att vi utnyttjar den fantastiska möjlighet att träffas och nätverka som medlemskapet i SWEA ger oss!

Under förra året startade SWEA Professional som en underavdelning hos oss och där är Charlotte Klippmark den som huvudsakligen håller i programpunkterna. Observera att de evenemangen är öppna för alla Sweor, inte bara för dem som är yrkesverksamma!

Detta var allt för den här gången och jag hoppas att vi ses snart!

Johanna